آیا پس از مرخصی زایمان میتوان بیمه بیکار رد کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط همتی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

ظاهرا قبلا به این صورت بود که باید بعد از پایان مرخصی زایمان 2 سال تمام کار می کردی و یا به کار برمیگشتی و بعد از این دوسال تازه می توانستی از بیمه بیکاری استفاده کنی.

اما جدیدا متوجه شدم که این روند عوض شده و دوباره می شود پس از مرخصی زایمان از بیمه بیکاری استفاده کرد.

من حدود ۶ ماه مرخصی زایمان داشتم و تا چند روز دیگر مرخصی ام تمام می شود. می خواستم ببینم بعد از مرخصی زایمان آیا باید حتما یک ماه لیست بیمه برایم رد شود یا این که بلافاصله پس از پایان مرخصی می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ کدام مورد به نفع من است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین صدیقی

profile
up
down

با سلام. مرخصی زایمان در اصل باعث می شود که قرارداد شما با کارفرما به حالت تعلیق در بیاید. بنابراین پس از مرخصی زایمان کارگر باید تا پایان قرارداد با کارفرما به کار خود ادامه دهد. اگر پس از پایان قرارداد کارفرما دیگر قرارداد شما را تمدید نکرد، شما می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید و برای دریافت آن اقدام کنید.