آیا با سوابق جبهه میتوانم بازنشست شوم؟

report گزارش

سوال شده توسط مرضیه شمس در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام

شغل بنده حفر چاه و قنات است (جزو مشاغل سخت و زیان آور) و 24 سال بیمه پرداخت کردم ولی کارفرما هستم.28 ماه سابقه حضور در جبهه را دارم که 4 ماه آن به صورت داوطلبی و 24 ماه آن سرباز وظیفه بوده ام.هم اکنون نیز 54 سال دارم.

آیا اکنون بازنشسته محسوب میشوم؟

سوال دیگر اینکه هر روز حضور در جبهه،معادل چند روز بیمه تامین اجتماعی است؟

مدت حضور در جبهه را باید بازخرید کرد و برای اینکار باید به کجا مراجعه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جواد عباس پور

profile
up
down

با سلام

اگر شما مشمول قانون کار و تحت بیمه اجباری باشید می­توانید از سنوات ارفاقی مشاغل سخت و زیان آور استفاده کنید و با توجه به اینکه کارفرما هستید امکان استفاده از سنوات ارفاقی جبهه برای شما ممکن نیست.