آیا میتوان از کارفرما به دلیل بیمه نکردن و عدم پرداخت بیمه شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط قربانیان در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر من نزدیک به 3سال در یک شرکت رایانه ای کار میکردم و حدود 4ماه قبل استعفا دادم. کارفرما در مدتی که مشغول به کار بودم برای من بیمه تامین اجتماعی رد نکرده و عیدی هم پرداخت نکرده. با وجود اینکه خودم استعفا دادم، آیا میتونم از کارفرما شکایت کنم؟ ممکنه که رای به نفع کارفرما صادر بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر با ارائه مدارکی مثل فیش حقوقی، برگه مرخصی یا هر مدرک دیگه ای که اثبات کننده اشتغال شما باشه میتونید از کارفرما شکایت کنید، هیئت بررسی ادعای شما را راستی آزمایی میکند و طی بازه زمانی حدود 15 روز رای را صادر میکند. درموردی که شما میفرمایید، بیمه نکردن و عدم پرداخت عیدی تخلف از سمت کارفرما محسوب میشود و رای به نفع شما صادر خواهد شد، این موضوع که خودتان استفاده داده اید تاثیری در رای و تصمیم اداره کار ندارد.