اگر کارفرما با وجود شکایت و رای هیئت کار همچنان حق بیمه را واریز نکند چه باید کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من حدود دو سال در یک شرکت مشغول به کار بودم و تو این مدت کارفرما با وجود اصرارها و پیگیری های من از پرداخت حق بیمه طفره رفت و پرداخت نکرد. من از اون شرکت استعفا دادم و از کارفرما شکایت کردم و با وجود اینکه رای به نفع من صادر شد و کارفرما محکوم شد اما همچنان حق بیمه را پرداخت نمیکنه. لطفا راهنمایی کنید که چی کار میشه کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام و وقت بخیر در صورتی که کارفرما مطابق با رای اداره کار محکوم شده، موظف است که جریمه تعیین شده و حق بیمه شما را پرداخت کند و در صورتی که از انجام این کار سر باز میزند به اندازه مبلغی که محکوم به پرداخت شده است حساب بانکی او مسدود یا اموال او توقیف خواهد شد.