در صورت تایید نکردن استراحت پزشکی توسط کارفرما باید چه کار کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. بنده برای مورد کسالت به پزشک متخصص مراجعه کردم و ایشان برای من 10 روز استراحت پزشکی تجویز کرده. با توجه به قوانین من می توانم ماهانه سه روز از این ده روزی که برایم تجویز شده استفاده کنم اما متاسفانه کارفرمای بنده این موضوع را قبول نمی کند و که واقعا بنده کسالت دارم و پزشک متخصص هم تایید کرده است. مدام بهانه هایی می آورد برای قبول نکردن استراحت پزشکی من. می خواستم بپرسم آیا اگر کارفرما استراحت پزشکی من را تایید و قبول نکند باید چکار کنم و نامه تجویز پزشک را به کجا ببرم تا بتوانم از این مرخصی استعلاجی استفاده کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صابر نیکنام

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز نکته اول این که در قانون برای مرخصی استعلاجی سقفی در نظر گرفته نشده و تا هر میزانی می توانید از آن استفاده کنید. در زمان مرخصی استعلاجی کارفرما الزامی به پرداخت حقوق و مزد به هر میزانی ندارد و دلیلی برای مخالفت با این مرخصی وجود ندارد. شما می توانید با تایید پزشک معتمد و مرتبط با سازمان تامین اجتماعی از مرخصی های خود استفاده کنید و کارفرما مکلف به قبول تجویز پزشکی شما است.