آیا در صورت انجام عمل در بیمارستان خصوصی و ارسال مدارک به بیمه، چیزی به عنوان هزینه عمل به من پرداخت میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی کارگر در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من تحت بیمه تامین اجتماعی هستم اما همسرم سرپرست بیمه است. باید حتما عمل هیستروسکوپی انجام دهم اما دکترم که تحت نظر او هستم با مراکز دولتی کار نمیکند و باید به بیمارستان خصوصی مراجعه کنم.

سوال بنده این است آیا در صورت انجام عمل در بیمارستان خصوصی و ارسال مدارک به بیمه، چیزی به عنوان هزینه عمل به من پرداخت میشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جواد عباس پور

profile
up
down

با سلام اگر بیمارستان خصوصی که مراجعه کردی با سازمان تامین اجتماعی قرارداد داشته باشد هزینه عمل در ابتدا با بیمه محاسبه میشود.در غیر این صورت مدارک و مستندات از جمله فاکتور هزینه را از بیمارستان دریافت و به شعب بیمه مراجعه کنید.براساس تعرفه های بیمه هزینه عمل به شما باز خواهد گشت.