موظفی هر ماه براساس سنوات خدمت

report گزارش

سوال شده توسط زهرا توسلی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده و همسرم 5 سال در شرکتی مشغول به خدمت بودیم که هر سال پایه حقوق ما و موظفی ما مثل کسی که تازه وارد این مجموعه شده و تجربه کارکرد نداره لحاظ شده ،آیا این درست است طبق قانون؟درضمن همسر بنده که از اینجا رفتن فقط یه پایه حقوق سنوات و دو پایه حقوق عیدی دادند و گفتن چیزی به اسم سنوات این 5 سال کارکرد وجود ندارد

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صالح سخندان

profile
up
down

سلام و وقت بخیر

ما دوتا بحث داریم که گاهی با هم اشتباه گرفته میشن

پایه سنوات: مبلغی که بر اساس سابقه کار، به حقوق ماهانه اضافه میشود. در مورد پایه سنوات باید اضافه کنم که محاسبه پایه سنوات در صورتی که شرکت طرح طبقه بندی مشاغل داشته بر اساس اون افزایش پیدا میکنه و در غیر اینصورت علاوه بر افزایش سالیانه قانونی ،پایه سنوات هر سال اضافه میشه

حق سنوات: مبلغی که در پایان مدت خدمت بیش از یکسال به فرد تعلق میگیرد که بعضا به صورت سالیانه به کارمند تعلق میگیرد

پایه سنوات و حق سنوات رو اگر کارگاه نداده اصلا بحثی نداره و میتونید شکایت کنید

برای اطلاعات بیشتر هم میتونید مقاله زیر رو مطالعه کنید:

https://blog.finto.ir/399/