آیا در قانون کار برای مردان مرخصی زایمان وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدآخربین در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

درود. سوالم این است که آیا در رابطه با مردی که فرزندش میخواهد به دنیا بیاید مرخصی ای در قانون کار مانند مرخصی زایمان که مربوط به خانوم هاست، در نظر گرفته شده است یا نه؟ اگر در نظر گرفته شده، مدت این مرخصی چقدر است و آیا این مرخصی از میزان مرخصی های استحقاقی این مرد کم می شود یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

براساس قوانین (قانون تنظیم جمعیت و خانواده و مصوبه هیات وزیران) به مردانی که همسرانشان از مرخصی زایمان استفاده می نمایند در حدود 14 روز مرخصی تشویقی اجباری یا همان مرخصی استحقاقی تعلق می گیرد. بنابراین این 14 روز به میزان مرخصی های استحقاقی وی افزوده می شود.