آیا راهی وجود دارد که بعد مرخصی زایمان بتوان بیمه بیکاری گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط کامیار کریمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده به تازگی فرزند دومم به دنیا آمده و خانومم حدود 6 سال سابقه کار و پرداخت بیمه اجباری داره. در حال حاضر خانومم در مرخصی زایمان هستش و مرخصی اون حدود دو ماه دیگه تموم میشه.

مشکلی که هست اینه که چون تولد دومین فرزندمون هست نگه داری هردو برای خانومم سخت هستش و کلا توی شرایط خیلی سختی گیر کردیم.

می خواستم ببینم آیا هیچ راهی وجود نداره که بعد از مرخصی زایمان خانومم بتونه بیمه بیکاری بگیره؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام. در گذشته به این صورت بود که با گرفتن مرخصی زایمان تا حدود 2 سال امکان استفاده از بیمه بیکاری وجود نداشت. در حال حاضر شما می توانید بعد از تمام شدن زمان مرخصی زایمان در صورتی که کارفرما نسبت به مشغول بودن همسرتان در شرکتش اعلام عدم نیاز بکند، نامه عدم نیاز کارفرما را به بیمه ارائه داده و در خواست بیمه بیکاری کنید. در صورتی که بیمه تایید کند می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید و مشکلی از این بابت نیست.