آیا شرکت می تواند از بازنشستگی پیش از موعد من امتناع کند؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام بنده دارم بازنشستگی پیش از موعد دریافت می کنم. اما شرکتی که در آن کارم میکنم دوست ندارد که بازنشسته شوم. درصورتی که بازنشستگی پیش از موعد من تایید شده باشد شرکتم تا چه زمانی می تواند ۴ درصد را پرداخت نکرده و از بازنشستگی من جلوگیری کند؟

کمیسیون بازنشستگی مرا تایید کرده است آیا اصلا شرکت می تواند از بازنشستگی من امتناع کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

باسلام. درصورتی که منظور شما از بازنشستگی پیش از موعد، بازنشستگی مربوط به حرفه و مشاغل سخت و زیان آور است باید بگویم که پس از اعلام بدهی 4 درصد مشاغل سخت و زیان آور، شرکت باید نهایتا تا 32 روز بعد مبلغ را یا کاملا به صورت نقدی واریز کند یا این که یا این که بخشی از این مبلغ را به صورت نقدی و بقیه آن را به صورت قسطی پرداخت نماید. در هر صورت باید این بدهی تماما صاف شود وگرنه براساس ماده 50 قانون تامین اجتماعی، واحد اجراییات شعبه به دنبال وصول مبلغ این ۴ درصد برآمده و حکم شما صادر میشود. تا وقتی که این کار انجام نشود امکان بازنشستگی برای شما وجود ندارد.