آیا محاسبه درصد مالیات شخص حقیقی طبق ضریب مالیاتی محاسبه می شود یا ماده 131 قانون مالیات مستقیم؟

report گزارش

سوال شده توسط امیرابادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام.

ماده 131 قانون مالیات های مستقیم گفته که مالیات شخص حقیقی تا سقف 50 میلیون 15 درصد، مازاد تا 100 میلیون 20 درصد هست. از سمت دیگه اداره مالیات ضریب تعیین می کنه و بطور مثال برای صنف میوه فروشی 15 درصد رو تعیین میکنه. یعنی 15 فروش سود هست که به اون سود 25 درصد مالیات تعلق میگیره. با این اوصاف مالیات شخص حقیقی چطور محاسبه میشه؟

ممنون از پاسخگویی مشاوران عزیز

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

سلام و احترام خدمت شما

در خصوص سوال مطرح شده باید بگویم که اگر ثابت کنید که سود کمتری داشته اید یا حتی در مواردی ضرر کرده اید، ضرایب اعلام شده تعیین کننده نیستند.

اما این را هم در نظر بگیرید که سود 25 درصد برای شرکت ها است و هر سودی برآورده شود مطابق ماده 131 قانون مالیات عمل می شود.