چگونه کارگر از کارفرما بدون داشتن قرارداد می تواند شکایت کند ؟

report گزارش

سوال شده توسط سامان در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام، من در بازار فردوسی مشهد 15 ماه مشغول فروشندگی بودم و چون کارفرما آشنا بودن قرار دادی بین ما منعقد نشد و بعد مدتی طولانی منو بیرون کردن و حقوق 3 ماه منو پرداخت نکردن میخواستم ببینم میتونم از کارفرما بدون قرارداد شکایت کنم بر اساس شواهد شکایت کنم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام

طرح شکایت ارتباطی به نوع بستن قرار داد ندارد درصورتی که کارگرنسبت به عدم پرداخت حقوق ومزایا اعتراض داشته باشد . بامراجعه به اداره کاروبررسی درمراجع حل اختلاف راه حل قانونی پیش بینی شده درقانونکار میباشد