برای اعتراض به بیمه ای که توسط کارفرما ثبت نشده میتوان از چک های حقوق استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرهانی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من در شرکتی کار میکردم اما از سال 89 تا 94  برایم بیمه رد نکرده اند .برای حقوق به من چک می دادند که من در بانک نقد میکردم. آیا با پرینت چک ها یا رسید چک هایی که بابت حقوق به نام من داده میشد میتوانم شکایت و ادعای خود را ثابت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رسول عبادی

profile
up
down

بله زیرا رسید چک ها میتواند نشانه ای بر وجود رابطه کاری باشد و میتوان با استناد به آنها شکایت کرد.