آیا کاهش سن بازنشستگی به 25 سال درست است؟

report گزارش

سوال شده توسط صدیقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده چند روز پیش متنی رو خوندم در رابطه با بازنشستگی زنان و کاهش سن بازنشستگی که متنش اینه:

لایحه خدمات کشوری در دولت، کاهش سن بازنشستگی زنان به ۲۵ سال و عضویت معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در شورای عالی اداری کشور به تصویب رسید.

میخواستم ببینم چطور و با چه شرایطی این موضوع شامل حال من میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین رئیسی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیزن این طرح هنوز تصویب نهایی نشده و معلوم هم نیست اصلا تصویب بشه یا خیر. همچنین در نظر داشته باشید که این طرح مربوط به صندوق بازنشستگان کشوری است و به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی ربطی ندارد.