شکایت از کارفرما بابت عدم پرداخت حق بیمه و اضافه کاری چقدر طول میکشد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من مدت 9 ماه تو یک فروشگاه کار کردم که این مدت کارفرما برای من حق بیمه پرداخت نکرد و یک ماه و نیم آخر اضافه کاری هم موندم که قول داد پرداخت کنه ام نکرد و من الان از اون فروشگاه استعفا دادم. میخواستم ببینم در صورتی که از کارفرما شکایت کنم چقدر طول میکشه که به نتیجه برسه؟ چقدر هزینه داره ؟ ممکنه که نتونم برنده بشم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر.  شکایت به اداره کار هیچ هزینه ای برای شما نداره و از هنگامی که اقدام کنید تا زمان تشکیل دادگاه زمانی حدود 3 ماه رو در نظر بگیرید. مدارکی که لازم دارید فیش حقوقی، برگه مرخصی و هر مدرک دیگری که ثابت کند که شما تو اون فروشگاه کار کنید هست و برای اضافه کار مدرکی مثل ارائه دفتر یا پرینت حضور غیاب که نشان دهنده ساعت ورود و خروج شما باشه رو ارائه بدید. هرچقدر مدارک و مستندات شما قوی تر باشد، شانس اینکه رای به نفع شما صادرشود هم بیشتر است.

موفق باشید.