جریمه دریافت دو مستمری از تامین اجتماعی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید جمالی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام پدر شوهر من 7 سال پیش فوت شده و مادر شوهرم هم بازنشسته هست. مادر شوهرم هم مستمری بازنشستگی خودش رو دریافت می کنه هم مستمری مربط به پدر شوهرم رو دریافت می کنه که ایشون فقط دو سال حق بیمه پرداخت کرده ولی مستمری مربوط به پدر شوهرم بسیار زیاده. از طرفی من یادمه چند سال پیش که متوجه این موضوع شده بودند مستمرسی پدر شوهرم رو قطع کردند ولی باز پارسال با پارتی بازی مادر شوهرم رفته و درست کرده تا دوباره این مستمری رو دریافت کنه.

واقعا این غیر قانونی نیست؟ که کسی دو تا مستمری دریافت کنه؟ سر بیمه هم کلاه گذاشته و دو تا بیمه دریافت میکنه. جریمه این کار چیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه گودرزی

profile
up
down

با سلام. بهتر است در مورد این قضیه به اداره بیمه مراجعه کرده و به بازرس بیمه شعبه ای که مادر شوهرتان از آن جا مستمری دریافت می کند، این موضوع را اطلاع دهید. برای اینکه دقیق تر بدانید آیا جریمه ای دارد یا خیر و اگر بله چه جریمه ایست بهتر است با یک مشاور بیمه صحبت نمایید.