گرفتن دو بیمه بازنشستگی از تامین اجتماعی چه عواقبی دارد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. یکی از آشنایان علاوه بر اینکه حق بیمه بازنشستگی خودشون رو میگیرن، حق بازنشستگی همسر فوت شده شون رو هم دریافت میکنن. در صورتی که چند سال قبل حق بیمه همسر فوت شدشون رو قطع کردن اما ایشون با پارتی بازی تونستن دوباره بگیرن. سوال من این هست که با توجه به اینکه همسر این خانم فقط دو سال بیمه داشته، اما ایشون مبلغ قابل توجهی رو از بیمه دریافت میکنه! این کار خلاف قانون نیست؟ جرمش چیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سحر عامری

profile
up
down

عرض ادب و احترام

دوست عزیز شما میتوانید به بازرسی شعبه ای که این خانم حقوق خودشان را دریافت میکنند اطلاع دهید