حق سنوات و تسویه

report گزارش

سوال شده توسط پیام رحمانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام و احترام خدمت عزیزان

بنده در یک شرکت تولیدی شاغل هستم که در پایان هر سال قرارداد ختم و در سال جدید در همان مجموعه قرارداد جدید تنظیم می شود. در هر سال تسویه سنوات نیز بر اساس حقوق همان سال صورت می گیرد. سوالی که دارم این است که آیا بعد از بعنوان مثال 20 سال کار در آن مجموعه و تسویه سالانه، در انتهای بیستمین سال اگر همکاری متوقف شود، سنوات همان سال را دریافت می کنم یا ما به التفاوت سنوات سالیان قبل را بر اساس آخرین حقوق دریافتی که همان سال بیستم است نیز باید پرداخت کنند؟

با تشکر فراوان

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

دیوان عدالت اداری رای داده است که تفاوت سنوات هر سال در سال بعدی محاسبه شود به شرطی که قرارداد دائم داشته باشید