در جلسه رسیدگی به شکایت از کارفرما، چه مدارکی ارائه کنیم که به نفعمان باشد؟

report گزارش

سوال شده توسط فواد محمدی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من یک سال نیروی خدماتی توی یه شرکت بودم که قرارداد نداشتم و کارفرما حقوقم رو کمتر پرداخت میکرد و بیمه هم نداشتم . بعضی روزها اضافه کاری وایسادم که باهام حساب نکرده. من فیش حقوقی ام رو دارم و لیست حضور و غیاب هم هست. اینا کافی هستن؟ چه مدارکی نیاز دارم که رای اداره کار به نفعم باشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام لازم هست که فیش حقوقی، برگه مرخصی و هر مدرک دیگه ای مثل لیست حضور غیاب که فرمودید رو به دادگاه ارائه بدید. هرچقدر که مدارک محکم تر و بیشتری ارائه بدید بهتر هست. درصورتی که ادعای شما ثابت بشه که در اون شرکت کار کردید اما بیمه نشدید کارفرما موظف به پرداخت حق بیمه ی شما و جریمه است و برای شکایت بابت مبلغ اضافه کاری که فرمودید، لازم هست دفتر یا پرینت قابل استناد از ساعت ورود و خروج روزهایی که اضافه کار بودید رو ارائه بدید ، کارفرما موظف هست که اثبات کنه مزد اضافه کار شمارو پرداخت کرده و در صورتی که مدرکی مثل فیش واریزی که اثبات کننده واریز اضافه کاری به شما هست رو نتونه ارائه بده محکوم میشه و رای اداره کار به نفع شما خواهد بود.