مبنای پایه سنوات، کارگاه یا کارفرما ؟؟؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی صفری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام

مبنای محاسبه پایه سنوات به طور دقیق تر، مبنای یک ساله شدن فعالیت یک کارگر شروع به کار در کارگاه می باشد یا زمان عقد قرارداد با شرکت ؟

از برج 4 تا 8 سال 99 به صورت قراردادی با علوم پزشکی در بیمارستانی مشغول شدیم و از برج 9 تا الان نیروی قراردادی شرکت هستیم. حال سوالم اینه ما از برج 4 سال 1400 یک سال پایه سنوات بهمون تعلق میگیره یا برج 9 ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

عرض ادب و احترام خدمت شما

براساس کارگاه تعیین می شود. یعنی از زمان عقد قرار داد شما با شرکت پایه سنوات شما محاسبه می گردد و اگر بیش از یک سال در شرکت مشغول به کار باشید مبلغ پایه سنوات شما افزایش پیدا میکند