شکایت از کارفرما بابت عدم پرداخت حق شبکاری و سنوات

report گزارش

سوال شده توسط لیلا زرینه در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

عرض ادب و احترام خدمت مشاوران گرامی

من حدود یکسال در یکی از کارخونه های معتبر کار کردم که 24 ساعت کار و 48 ساعت استراحت بودیم. کارفرما نامه ای تحت عنوان رضایت از شیفت بودن ساعت کاری کارخونه داد و من هم امضا کردم. اما چون ساعات کاری واقعا نا مناسب بود، من استعفا دادم. سال قبل عیدی و سنوات رو به طور کامل پرداخت کردن. اما امسال که حدود 110 روز کار کردم فقط سنوات بهم تعلق گرفت و عیدی رو گفتن اخر سال محاسبه می کنن. بخاطر همین امروز با دو موضوع عدم پرداخت حق شب کاری و و عدم پرداخت عیدی 110 روز، شکایت کردم و 10 روز دیگه وقت جلسه اعلام کردن.

سوال من این هست که ممکنه این شکایت من نتیجه ای داشته باشه؟

چه چیز هایی در جلسه بگم که حقم رو بتونم بگیرم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

 سلام و عرض ادب و احترام

با توجه به ادعاهای شما مبنی بر 24 ساعت کار و 48 ساعت استراحت، کافرما بایستی ساعت کاری شما که در شب بین 22 تا 6 تعیین شده فوق العاده شب کاری شما را محاسبه و پرداخت نمایند و مدت کارکرد در سال جاری به نسبت مدت کارکرد  عیدی و پاداش را محاسبه و پرداخت نمایند. با توجه به کارکرد در ایام تعطیلات فوق العاده مربوطه محاسبه و پرداخت نمایند. به نظر بنده پیش از شروع جلسه لایحه دفاعی تنظیم و کلیه مطالبات خود را در لایحه قید نمایید. اسناد و مدارکی را هم که دال بر اثبات ادعای خود است را به پیوست لایحه رسانده و به هیات تشخیص ارئه دهید.

با تجدید احترام

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرنوش اسماعیل زاده

profile
up
down

سلام وقت بخیر من ۳سال داروخانه شبانه روزی کار کردم هر قراردادی هم بوده بالاجبار امضا و اثرانگشت زدم ولی شب کاری ها و تعطیلی هام اداره کاری حساب نشده و سال اول هم کل ۳۶۵ روز را سرکار بودم بدون مرخصی و شیفت شب عصر تا ۱ شب میخاستم ببینم میتونم شکایت کنم بابت این موضوع ؟