چطور از کارافتادگی را در کمیسیون محاسبه می کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط ساسان سعادت در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام می خواستم بپرسم توی کمیسیون از کار افتادگی چطور از کارافتادگی رو محاسبه می کنن؟ مثلا از براساس نوع از کارافتادگی رو تعیین میکنن که آیا جزئی هس یا کلی و یا این که درصد آسیب هر کدوم از عضو ها رو در باهم جمع می کنند و از روی اون از کارافتادگی رو حساب می کنن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

سلام، در کمیسیون از کارافتادگی میزان و یا درصد ازکارافتادگی به صورت جمع جبری محاسبه نمی شود و در واقع فرآیند آن به صورت جمع ترکیبی است.