چطور متوجه شد که فاکتورها شامل مالیات است؟

report گزارش

سوال شده توسط عبدالله تبریزی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من حدودا 5 سال پیش با یه شرکتی کار می کردم که این شرکت همون در ابتدا از من کپی کارت ملی خواستند و من هم فرستادم.

حالا من بعد از 5 سال متوجه شدم که این ها تمام فاکتورهایی که خرید کردم و قرار بوده به مالیات اعلام نکنن روی فاکتور کد ملی من ثبت کردن. اینم بگم که در قسمت جزئیات فاکتور، مبلغ مالیات و ارزش افزوده نه درج شده و نه حساب شده. می خواستم ببینم این فاکتور به مالیات قابل ارائه هست؟ با توجه به این که در قسمت جزئیات مبلغ مالیات نوشته و محاسبه نشده؟ دیگه این که من باید چجوری متوجه بشم که این فاکتور ها رو در طول این 5 سال به مالیات دادن یا نه؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آقاخواه

profile
up
down

از اون جایی که کد ملیتونو دریافت کردن و ازش استفاده کردن احتمال این هست که صورت حساب های خرید و فروش و همین طور فاکتورها رو به اسم شما ثبت کرده باشن چون تنها چیزی که نیاز دارن اسم شماست.

توجه داشته باشید که مالیات گرفتن روی این فاکتورها ملاک نیست بلکه شما باید بفهمید در طی اون 5 سال چه چیزهایی به نام شما ثبت شده و برای این کار هم باید به نزدیک ترین اداره ی دارایی به شرکتتون مراجعه کنید. اون جا شرایطون رو بگید و بپرسید که ایا چیزی به اسم شما زده شده یا نه؟ و بگید می خواید مطمئن بشید که از کد ملیتون سو استفاده نشده باشه.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سینا یداللهی

profile
up
down

از اون جایی که کد ملیتونو دریافت کردن و ازش استفاده کردن احتمال این هست که صورت حساب های خرید و فروش و همین طور فاکتورها رو به اسم شما ثبت کرده باشن چون تنها چیزی که نیاز دارن اسم شماست.

توجه داشته باشید که مالیات گرفتن روی این فاکتورها ملاک نیست بلکه شما باید بفهمید در طی اون 5 سال چه چیزهایی به نام شما ثبت شده و برای این کار هم باید به نزدیک ترین اداره ی دارایی به شرکتتون مراجعه کنید. اون جا شرایطون رو بگید و بپرسید که ایا چیزی به اسم شما زده شده یا نه؟ و بگید می خواید مطمئن بشید که از کد ملیتون سو استفاده نشده باشه.