چطور میتوان بدون هیچ مدرکی برای گرفتن حقوق و مزایا اقدام کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط Hossein Esmaeli در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام . من در یک شرکت کار میکنم و به مدت یک سال است که در این شرکت هستم. با من قرارداد بستن اما قرارد نسخه ی کارمند را به من ارائه ندادند. سامانه ثبت ورود و خروج ندارند و هیچ برگه ای در این زمینه ثبت نمی شود. در رابطه با سال پیش همه حقوق و مزایا و عیدی و سنوات آن به طور کامل واریز شده اما متاسفانه آن را هم از یک حساب شخصی واریز کرده اند.

در رابطه با عیدی و سنوات امسال کمی شک دارم که واریز کنند برای همین می خواستم از شما بپرسم که چطور می توانم با توجه به این که هیچ مدرکی وجود ندارد رابطه کارگر و کارفرمایی که با این شرکت دارم را اثبات نمایم تا درصورتی که پرداخت نکردند بشود از آن استفاده کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رقیه طالبی رستمی

profile
up
down

با سلام. شما می توانید از لیست بیمه به عنوان مدرک استفاده کنید و آن را به شورای حل اختلاف اداره کار و تعاون ارائه کنید. به این صورت رابطه کارگر و کارفرمایی شما ثابت خواهد شد.

همچنین شما می توانید در جلسه هیئت تشخیص درخواست کنید که بازرسی و تحقیق انجام پذیرد در این رابطه.  (براساس ماده 89 آیین دادرسی کار)