چطور میشه ثابت کرد که کارفرما عیدی و سنوات رو همراه با حقوق ماهیانه پرداخت نکرده؟

report گزارش

سوال شده توسط هوشنگ مرادی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام. ممنون میشم راهنمایی کنید

من بدون قرار داد حقوق بالایی رو ماهیانه دریافت می کردم. هفته گذشته در خواست عیدی، سنوات، بن کارگری و حق مسکن دادم که کارفرما در هیات تشخیص گفته همه ی این ها رو روی حقوق ماهیانم پرداخت کرده.

چطوری ثابت کنم که این خلاف واقع هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

سلام و احترام

به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار، اثبات پرداخت مزایا و مطالبات بر عهده ی کارفرما است.اگر ایشون مدعی هستند که تمامی موارد مذکور را پرداخت کرده اند، بایستی مستنداتی را با امضای شما مبنی بر پرداخت حق عیدی و سنوات، ارائه دهند. چنانچه این مستندات موجود نباشد، کارفرما بایستی توافق نامه یا قرار دادی با شما داشته باشند که در اون دریافت مزایا همراه با حقوق ماهیانه ذکر شده باشد. در غیر این صورت هیات تشخیص اداره کار علیه کارفرما رای صادر خواهد کرد.