چند سال مالیات پرداخت نکردم

report گزارش

سوال شده توسط عرفان چنگی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر.

بنده پدرم برای رفتن من به دانشگاه توانایی پرداخت هزینه ها رو نداشت و به طور کل وضع مالی خوبی نداریم. فقط مادر بزرگم یک مغازه داشت که یه مدتی سوپر مارکت بود و بعد ها بخاطر کهولت سن همونم بسته شد. مادربزرگم برای کمک به ما به من گفت یه کسبو کاری توی این مغازه راه بندازم بلکه بتونم خرج دانشگاه و امورات زندگیمونو در بیارم. مغازه خاک خورده رو تبدیل کردم به تعمیرات کامپیوتر و خرید و فروش سیستم های دست دو. الان که چند سالی گذشته و چند وقت پیش از اتحادیه منو خواستن برای تهیه جواز کسب. منم رفتم و بعد از طی کردن مراحل، آخرش به من گفتن که برای این که بهت جواز رو بدیم باید از اداره مالیات برگه بیاری.

من اون موقع ۱۸ سالم بود و واقعا نمیدونستم باید مالیات پرداخت کنم و برگه مالیات تهیه کنم. مادر بزرگم هم بخاطر کهولت سن از مالیات معاف بود قبلش. توی این چند سال واقعا درآمد زیادی از این مغازه نداشتم و اگه برم اداره مالیات و بهم بگن بدهی مالیاتی داری و باید جریمه هم پرداخت کنی نمیدونم باید چیکار کنم و واقعا بیچاره می شم. لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منصورنوشادی

profile
up
down

باسلام.

دوست عزیز نگران نباشید. بهترین کاری که می تونید انجام بدید این ه که برید اداره مالیات و صادقانه همه این موارد رو بیان کنید. برای اثبات حرف هاتون هم بهتره که حتما شاهد داشته باشید و یا استشهادنامه تهیه کنید. امیدوارم که اداره مالیات باهاتون راه بیاد.